fbpx

De Hippische Ondernemer Dag 2024: Ontwikkelen door kennis

Ondernemers uit de paardenbranche treffen elkaar op 14 september tijdens De Hippische Ondernemer Dag. Dit jaarlijkse treffen voor de paardensector vindt plaats in Vijfhuizen. Het thema van de 19e editie is ‘Ontwikkelen door kennis’. Continue educatie, samenwerking en innovatie is van groot belang om vooruitgang te boeken. Kennis is een fundamentele bouwsteen voor groei en verbetering van elk bedrijf.

 

 

Op veler verzoek is het congres verplaatst naar de zaterdagochtend tijdens Horse Event Pro. Van 9.30
tot 12.30 uur delen diverse sprekers hun inzichten en ervaringen, en wordt De Hippische Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt. De dag wordt gepresenteerd door voormalig NOS-journaal presentatrice en paardenvrouw Maria Henneman. In de middag is er gelegenheid om op Horse Event Pro tientallen clinics en demonstraties te bezoeken van specialisten, ruiters en trainers. In het promodorp zijn zo’n 160 stands te bezoeken met uiteenlopende hippische producten en diensten.

 

Keynote speakers “Ontwikkelen door kennis”
Michael van Hoorne (43), was tot zijn 22e fanatiek dressuurruiter en reed zeer verdienstelijk bij de junioren en young riders. Maar het theater won het van de paarden. Zijn bedrijf Van Hoorne Studios werd in de jaren daarna de grootste producent van kinder theatershows in Nederland en telt ruim 350 medewerkers en trekt jaarlijks 400.000 bezoekers. Ondanks vroegere tegenslagen heeft hij nu een leidende positie in de industrie en biedt zijn verhaal waardevolle inzichten in doorzettingsvermogen en innovatie.

 

Marianne Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan, Emeritus Hoogleraar ‘Clinical Equine Internal Medicine’, was van 1982 tot 2021 werkzaam aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Zij deelt haar visie op de kansen en bedreigingen voor ondernemers met betrekking tot ziekten, welzijn en sport in de paardensector.

 

Tijdschema
09.00 uur Ontvangst 11.15 uur Congres deel 2
09.30 uur Congres deel 1 12.30 uur Bezoek Horse Event Pro
10.45 uur Pauze 17.30 uur Einde

 

Tickets

Tickets kosten € 79,50 excl. BTW en zijn te bestellen op
www.horse-event.nl

MELD JE AAN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de professionele paardensector. 2.200+ ondernemers gingen je al voor!

Het laatste nieuws:

Wil je nog meer van dit soort interessante artikelen lezen?

Abonneer je dan nu op het vakblad en ontvang 6x per jaar een editie van De Hippische Ondernemer op de deurmat.

Het vakblad bevat unieke, exclusieve content dat enkel en alleen te lezen is in het blad.