Demo Test Dag - De Hippische Ondernemer
Demo Test Dag - De Hippische Ondernemer

Demo Test Dag

Ben jij je als ondernemer steeds bewust hoe je succesvol, professioneel en efficiënt kunt (blijven) werken? Welke investeringen doe je die je bedrijfsvoering vergemakkelijken en vooruit helpen? Tijdens de Demo Test Dagen van De Hippische Ondernemer draait het om het delen van kennis en vaardigheden met ondernemers, toeleveranciers en experts.

12 mei – Eerste Demo Test Dag van 2020

Voor alle hippische ondernemers is inspelen op veranderingen uitermate belangrijk voor de toekomst van je bedrijf. Op 12 mei geven toonaangevende bedrijven en experts met praktijkervaringen hun visie over hoe je succesvol en efficiënt kunt werken.

De hoofdthema’s die op 12 mei behandeld worden zijn: terreininrichting, -onderhoud en weidebeheer. Ook is er aandacht voor innovaties op het gebied van praktische zaken op en in de stal.

Het programma

Dinsdag 12 mei zijn we vanaf 11.00u te gast bij Hendriks Landscape in Didam. Voor de lunch en de zogenoemd Test Sessies gaan we naar Hendriks Sporthorses te Loo. Bij deze Test Sessies gaan we in kleine groepjes de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prestatie en veiligheid van diverse apparaten bespreken en testen. De Hippische Ondernemer heeft hiervoor een aantal producten, diensten en machines geselecteerd, zoals bijvoorbeeld elektrische wagens, shovels, tractoren, maaimachines en andere aanbouwdelen. Alles kan uitgebreid getest worden. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De gehele Demo Test Dag zal van 11.00 – 17.30u duren. Kosten voor abonnees zijn €45,-. Kosten voor niet-abonnees zijn €60,-. Dit bedrag is inclusief koffie, lunch en de borrel en exclusief BTW.

Wilt u aanwezig zijn bij deze Demo Test Dag? Meld u dan nu aan!