HO-DemoTestDag_Equitrend-Photocredit_Newmore

Demo Test Dagen

Bij de Demo Test Dagen van De Hippische Ondernemer wisselen ondernemers, toeleveranciers en experts kennis en vaardigheden uit in een praktijksetting. Hierbij draait het om het delen van ervaringen, waardoor er professioneler en efficiënter kan worden gewerkt op het paardenbedrijf. De Hippische Ondernemer heeft het initiatief genomen om jaarlijks twee Demo Test Dagen te gaan organiseren, met wisselende onderwerpen en op wisselende locaties. Tijdens tests worden zaken zoals prestatie, veiligheid en gebruikersgemak door deelnemers en redactie getest. Er worden enkele interactieve presentaties gegeven en er is gelegenheid om informeel met elkaar van gedachten te wisselen. Deze dagen onderscheiden zich van open dagen en beurzen door het onafhankelijke en praktische karakter, waarbij de situatie vanuit meerdere invalshoeken wordt bekeken.

 

In oktober organiseert het vakblad De Hippische Ondernemer de eerste Demo Test Dag bij Academy Bartels in Hooge Mierde. De exacte invulling van deze dag wordt later bepaald en op deze pagina gepubliceerd.

Inschrijven
Deelname aan de Demo Test Sessies bedragen € 45,- per persoon voor abonnees, FNRS, LTO en FNHB leden. Niet abonnees betalen € 60,- (excl. BTW). Deze prijs is inclusief catering (koffie, uitgebreide lunch, borrel). Aangeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden kan door een mail te sturen naar info@dehippischeondernemer.nl onder vermelding van Demo Testdag oktober 2019.