HO-DemoTestDag_Equitrend-Photocredit_Newmore

Demo Testdagen

Sinds 1 januari is De Hippische Ondernemer in handen van Academy Bartels Event Management. Hierdoor ontstaat een intensievere samenwerking tussen het vakblad en de Horse Event Ondernemersbeurs. Naar goed voorbeeld van het Duitse vakblad ‘Das Pferdebetrieb’ worden er ook Demo-Test Dagen toegevoegd aan het programma. Daarbij wisselen ondernemers, toeleveranciers en experts kennis en vaardigheden uit in een praktijksetting. Door het delen van ervaringen kan er professioneler en efficiënter worden gewerkt op het paardenbedrijf.

Jaarlijks worden er 2 Demo-Testdagen georganiseerd, met wisselende onderwerpen en op wisselende locaties. De Hippische Ondernemer maakt een representatieve selectie van 20 à 30 producten en machines voor vergelijkende praktijktests. Daarbij worden zaken zoals prestatie, veiligheid en gebruikersgemak door deelnemers en redactie getest. Deze dagen onderscheiden zich van open dagen en beurzen door het onafhankelijke en praktische karakter.

Eerste Demo-Test Dag
De eerste Demo-Test Dag wordt georganiseerd op dinsdag 28 mei op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde (NB), de thuisbasis van Academy Bartels. Het programma duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Na een inleiding van Joep Bartels over de bedrijfsactiviteiten van Academy Bartels, volgen twee inhoudelijke lezingen van experts uit de paardenbranche. Na de lunch volgen drie uitgebreide demonstraties/testsessies over bodemonderhoud, mesten/opstrooien en logistiek in en om de stal.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten voor abonnees, FNRS-, LTO- en FNHB leden bedragen € 45,- per persoon. Niet abonnees betalen € 60,-. Deze prijs is inclusief catering (koffie, lunch en borrel) en exclusief BTW.

Inschrijven is mogelijk via onderstaand formulier.