fbpx

Hippisch Ondernemer Café

Hippisch Ondernemer Café

Inspiratie en humor op KWPN Stallion Show

Op donderdag 2 februari organiseert De Hippische Ondernemer een gezellig en interactief Hippisch Ondernemer Café tijdens de KWPN Stallion Show in Den Bosch. Dagvoorzitter Dirk Willem Rosie gaat het gesprek aan met ondernemer Bert van Kooten over het heden en de toekomst van onze sector. In een paneldiscussie worden vanuit de praktijk actuele thema’s besproken zoals de stikstofplannen, natuurontwikkeling, de meststoffenwet en de wolf. Het panel bestaat uit advocaat en bestuurder Marieke Toonders, De Hippische Ondernemer van het jaar Matthijs Maat en ondernemers Joep Bartels en Bert van Kooten.  Naast de nodige inspiratie voor paardenprofessionals is het Hippisch Ondernemer Café ook doorspekt met humor. Cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert spreken over het creëren van (meer) succes. Beide heren zijn bekend van het satirische weekoverzicht ‘De Kwis‘, waarmee ze genomineerd werden voor een Nipkow-schijf. De vraag die deze middag centraal staat: Hoe word je succesvol? Samen met humoristische filmpjes en experimenten laten zij de ondernemers zien wat de wetenschap zegt over succes. Humor dus met inhoud op niveau.

 

Het inhoudelijke programma duurt van 14.30 tot 17.00 uur, daarna is er een netwerkborrel en de gelegenheid om de KWPN Stallion Show te bezoeken (tribunekaart inbegrepen). Dit alles biedt 100% garantie voor een inspirerende en gezellige middag.

 

De kosten voor deelname bedragen € 85,- per persoon. Voor leden van FRNS en LTO gelden speciale tarieven, hierover ontvangen zij persoonlijk bericht. Abonnees van De Hippische Ondernemer ontvangen 10% korting.

Programma:

Bestel hier je ticket als abonnee van De Hippische Ondernemer

Als abonnee van De Hippische Ondernemer ontvang je 10% korting op een ticket voor het Hippisch Ondernemer Café.