Publiek (9)
Björn Kuipers (9)
Congreszaal (2)

Ondernemersbeurs

Al 18 jaar houdt Horse Event hippisch Nederland op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de paardensector. Tegelijk met de verhuizing naar Expo Haarlemmermeer werd de focus op de vier hoofddoelgroepen jeugd, recreatie, sport en ondernemers aangescherpt. Voor hippische ondernemers is de Horse Event Ondernemersbeurs drie dagen lang ‘the place to be’. De vrijdag draait traditiegetrouw om het manegebedrijf, de zaterdag is gericht op de particuliere paardenhouder en de zondag staat in het teken van instructie, onderwijs en opleidingen.

Expo Haarlemmermeer biedt professionele faciliteiten voor congressen en workshops. In de Ondernemers Piste vinden clinics en demonstraties plaats over zaken als instructie, paardengezondheid en is er veel aandacht voor innovatie.

Tijdens Horse Event worden ook de Hippische Ondernemer van het Jaar en de Hippische Toeleverancier van het jaar bekend gemaakt. Op de Ondernemersbeurs vindt de hippische ondernemer alles waarmee hij bij zijn dagelijkse werk te maken heeft. Van stallenbouwer tot paardenverzekeraars, en van manegeverlichting tot paardensportbodem. De FNRS, FHNB, LTO en NHK zijn betrokken partners in dit gedeelte.

Voor meer informatie over standverkoop kunt u contact opnemen met Steffie Walpot. Zij is te bereiken via e-mailadres s.walpot@academybartels.com of telefonisch via 013 – 509 1666).