Proefabonnement

Nu 3 nummers voor maar €17,50

Ben jij een professional in de paarden en blijf je jezelf en je bedrijf graag ontwikkelen? Dan is het vakblad De Hippische Ondernemer echt iets voor jou!

De Hippische Ondernemer is speciaal gericht op ondernemers in de paardensector. Zo lees je er verhalen van andere ondernemers ter inspiratie, blijf je op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving, ontdek je innovaties binnen de sector en krijg je vooral veel praktische tips waar jij als ondernemer echt iets aan hebt.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu een proefabonnement. Je ontvangt bij dit proefabonnement 3 edities (elke twee maanden komt het vakblad uit, dus een proefabonnement is voor 6 maanden) en wordt lid van onze nieuwsbrief voor maar €17,50.  Zo kun je ontdekken of het vakblad ook voor jouw bedrijf een aanwinst is.

Waarom een abonnement op De Hippische Ondernemer?

Laat je inspireren door succesvolle collega’s

Leer van andere paardenprofessionals

Blijf op de hoogte van wijzigingen in regelgeving

Verbeter je resultaat aan de hand van praktische tips

Blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen

Proefabonnement

17
50
Eenmalig
  • 3x vakblad (in print)
  • Maandelijkse nieuwsbrief

Jaar abonnement

44
50
Per jaar
  • 6x vakblad (in print)
  • 12x nieuwsbrief

Tevreden lezers

Anton DuijndamManege De Prinsenstad
Read More
.Door toegankelijke artikelen over relevante vraagstukken is De Hippische Ondernemer van grote toegevoegde waarde voor hippische ondernemers. Het vakblad weet ook heel goed de link te leggen tussen landelijke regelgeving en de uitvoering daarvan in de dagelijkse praktijk.
Frank LaenenGreen Valley Estate
Read More
De Hippische Ondernemer is zeer informatief en vol praktische tips en verhalen die mij helpen bij de ontwikkeling van Green Valley Estate (Deurne). Een vakblad door paardenprofessionals voor paardenprofessionals. Ik word elke twee maanden weer wijzer!
Nico WitteStal Witte
Read More
Bij De Hippische Ondernemer moet ‘HÉT VAKBLAD’ met dikke, vette letters benadrukt worden! Artikelen over bijvoorbeeld BTW, vaccins, welzijn, juridische zaken en registratie & identificatie zijn onmisbaar voor mij als ondernemer.
Wilfred FrankenDe Goudse Manege / PPHO
Read More
In een tijd waarin veel informatie via sociale media vluchtig voorbijkomt, is het belangrijk dat er een vakblad is met aansprekende, actuele en inhoudelijke artikelen waardoor ik écht goed geïnformeerd blijf. Ga zo door!
Coby van BaalenDressuurstal van Baalen
Read More
Als ondernemer in de paardenbranche ben ik zeer enthousiast over het vakblad De Hippische Ondernemer. Veelzijdige informatie over het vak en verhalen van collega’s verbreden je horizon!