fbpx

Stal Geere-Stein Hippische Ondernemer van het Jaar 2022

Stal Geere-Stein Hippische Ondernemer van het Jaar 2022

Op vrijdag 16 september is de winnaar van de verkiezing Hippische Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. Dit gebeurde voorafgaand aan Horse Event op Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Dat vond plaats tijdens De Hippische Ondernemer Dag, waarvoor ruim 500 ondernemers aanwezig waren. Onder leiding van dagvoorzitter en toponderneemster Annemarie van Gaal werd de HIP award uitgereikt aan Pensionstal Geere-Stein uit Doorn.

 

Pensionstal & Stoeterij Geere-Stein is in eigendom van ondernemer Matthijs Maat. Naast een pensionstal is er ook een kleine, succesvolle fokkerij en een paardenrevalidatiecentrum aanwezig. Een prachtig bedrijf van een zeer gedreven ondernemer die ook breed bestuurlijk actief is binnen de paardensector. Maat is bestuurder bij LTO-vakgroep Paardenhouderij en bestuurslid Keurmerk Paard en Welzijn. Het bedrijf is gericht op duurzaamheid en paardenwelzijn. Met alle denkbare faciliteiten bij Geere-Stein ontbreekt het paarden en klanten aan niets. Geere-Stein ontving als eerste bedrijf in Nederland het keurmerk Paard en Welzijn Plus van de Sectorraad. Matthijs Maat zet zich in voor het voortbestaan van de sector.

 

Voor deze titel ontving Pensionstal Geere-Stein een HIP award, een Vitafloor van Horsecontrol en een adviescheque van ABAB. De twee andere finalisten voor de titel Hippische Ondernemer van het Jaar waren Stal Ehrens en Stal Paardenvreugd. De publiekprijs ging naar Stal Paardenvreugd uit Eemnes. Zij ontvingen twee grote kruiwagens van Equitrend.

 

De jury werd gevormd door Ton Corbeau (De Hippische Ondernemer), Andries van Daalen (KWPN), Annemiek van der Vorm (KNHS), Peter van der Veeken (ABAB), Monique van Hal (Trendpanel Paard) en Marlies Reibestein (Stichting HIP). De jury gaf aan dat ze dit jaar een zeer sterke groep ter beoordeling hebben gehad. “Het zijn alle drie bedrijven die het goed zouden doen tussen de winnaars van vorige verkiezingen.”

MELD JE AAN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de professionele paardensector. 2.200+ ondernemers gingen je al voor!

Het laatste nieuws:

NAJAARSACTIE

€10 KORTING OP EEN JAARABONNEMENT

Betaal slechts €39,50

i.p.v. €49,50 excl. btw per jaar