fbpx

Wil jij ook werken bij de SNDR?

De SNDR, oftewel de Stichting Nederlandse Draf- en Rensport, is hét orgaan in Nederland als je het over deze bruisende sport hebt. De stichting opereert vanuit haar locatie op de Renbaan Duindigt in Wassenaar, een inspirerende omgeving die zich richt op de toekomst van de draf- en rensport.

Eind maart staan alweer de eerste koersen op de agenda van Duindigt die worden georganiseerd door de SNDR. De stichting is verantwoordelijk voor de gehele koersagenda van de Nederlandse draf- en renbanen. Deze beide disciplines worden enkel op de oudste baan in Nederland, Renbaan Duindigt, bij elkaar gebracht. Verder worden er draverijen in Wolvega, Alkmaar, Groningen, Hilversum, Joure en Emmeloord verreden. Bij de drafsport zit de rijder op de sulky achter het paard en bij de rensport zit de jockey op het paard. Ook worden er verdeeld over het hele land een aantal kortebaan draverijen georganiseerd waarbij steeds twee combinaties tegen elkaar strijden op straat in een dorp of stad.

Aantrekkelijke koersen

Niet alleen het samenstellen van de agenda vormt een puzzel. Ook het aantrekkelijk maken van de koersen is altijd weer een uitdaging net als koersen die makkelijk zijn om aan deel te nemen en waar bovendien goed geld verdiend kan worden. Het wordt hoog tijd om de draf- en rensport meer op de kaart te zetten en het aankopen van dravers en volbloeden te promoten.

Sport, stamboek en administratie

De stichting staat niet alleen garant als sportbond, maar is ook verantwoordelijk voor het stamboek van de dravers en volbloeden in Nederland. Alles vanaf de geboorte en verrichtingen tot overlijden wordt hier bijgehouden. Hierdoor is het uitwisselen van gegevens uit de sport en fokkerij enorm gemakkelijk en wordt hier altijd één lijn in gevoerd. De eigen boekhoudafdeling verzorgt voor de eigenaren en deelnemers alle financiële activiteiten die hieruit voortvloeien. Alles rondom de sport in Nederland wordt vanuit één punt georganiseerd, wel zo gemakkelijk.

Vacatures

Op dit moment staan er verschillende vacatures open om een bijdrage te leveren aan deze prachtige sport. Bekijk hieronder direct of hier iets passends voor jou bij zit en kijk ook eens op de website.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Vind je dit artikel interessant?

De Hippische Ondernemer deelt vaker dit soort artikelen. Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven. 1400+ ondernemers gingen je al voor!

Nieuwste berichten:

Abonneer je op het vakblad

De Hippische Ondernemer

Een exclusief aanbod van informatie, kennis en nieuws, speciaal voor jou als hippische ondernemer. Lees unieke content die online niet beschikbaar is, maar enkel in het magazine te lezen is.

 

Ontvang 6 x per jaar het vakblad
De Hippische Ondernemer op de deurmat! 

Abonneer je op het vakblad

De Hippische Ondernemer

Een exclusief aanbod van informatie, kennis en nieuws, speciaal voor jou als hippische ondernemer. Lees unieke content die online niet beschikbaar is, maar enkel in het magazine te lezen is.

 

Ontvang 6 x per jaar het vakblad
De Hippische Ondernemer op de deurmat!