fbpx

Rubriek 'In het vakblad'

IN HET VAKBLAD:

Bedrijfsreportage: Hendriks Sporthorses

Hendriks Sporthorses: “Alleen als je niets doet, kun je ook niets verkeerd doen.”

 

Hans Hendriks werd 63 jaar geleden geboren op een gemengd bedrijf. Daar kreeg hij niet alleen de liefde voor dieren mee, maar leerde hij ook al jong dat als je iets wilt bereiken, je er hard voor moet werken. Twee ingrediënten die hij voor zijn sportstal heel goed kan gebruiken.

 

Voordat Hans vijf jaar geleden in het onder rook van Arnhem gelegen Loo zijn stal voor de betere springpaarden opzette, was hij al jarenlang een eersteklas ondernemer. Als jongeman begon hij met een hoveniersbedrijf. Dit werden er later meer en tevens werd het geheel uitgebreid met een tuinarchitectenbureau. Vervolgens ging hij zich richten op de aanleg of renovatie van hippische accommodaties, waarvan in den lande verschillende pareltjes te vinden zijn. Zowel zijn beide zoons als dochter zijn volop werkzaam in de door hem opgezette bedrijven. Inmiddels heeft Hans de bedrijven aan hen overgedragen. Naast enkele interessante hippische projecten heeft hij nu tijd voor zijn passie; de sportstal.

Benieuwd naar het hele artikel?

Lees de complete bedrijfsreportage van Hendriks Sporthorses in editie 5 van het vakblad De Hippische Ondernemer.

Koop een van de losse edities via onze website.

Binnenkort online te bestellen

Benieuwd naar het hele artikel?

Lees de complete bedrijfsreportage van Hendriks Sporthorses in editie 5 van het vakblad De Hippische Ondernemer.

Abonneer je op het vakblad De Hippische Ondernemer voor maar €49,50 per jaar en ontvang het vakblad 6x per jaar op de deurmat.