fbpx

Alle diergegevens, altijd beschikbaar!

Vanaf 1 november is de Anymal-app voor hobbydieren gratis beschikbaar. Thuis, onderweg of bij de dierenarts? Met Anymal heb je altijd en overal alle gegevens van je hobbydieren bij de hand. Je voert een geboorte, vaccinatie of behandeling snel en gemakkelijk in. Zo is de administratie altijd up-to-date en goed terug te vinden.

Voortaan beheer je alle diersoorten zoals paarden, varkens, geiten, schapen, kippen, honden, katten en konijnen met Anymal. Je kunt alle gegevens van je dieren invoeren, waardoor je deze altijd bij de hand hebt! Gebeurtenissen zoals een dierenarts bezoek, dekdatum, vaccinatie, mestonderzoek of gebitsbehandeling voeg je eenvoudig toe. Door de overzichtelijke tijdlijn kun je alle gebeurtenissen bekijken van al je dieren. Deze tijdlijn kun je filteren op diersoort, soort gebeurtenis en datum. Tevens is deze tijdlijn individueel per dier te bekijken. Zo kun je alles in één oogopslag makkelijk terug vinden.

Door het toevoegen van foto’s houd je eenvoudig processen bij, bijvoorbeeld ziekteverloop. Ook toekomstige gebeurtenissen leg je eenvoudig vast. Zo kun je een revalidatieplan maken of bijhouden wanneer je merrie weer gescand mag worden voor drachtigheid! Verder is er de mogelijkheid tot het instellen van herinneringen. Zo kun afspraken met de hoefsmid, dierenarts of fysiotherapeut nooit meer vergeten. Integreer deze afspraken in je persoonlijke agenda, voor extra gemak.

Door overzichtelijke icoontjes is de app is snel en makkelijk te gebruiken. Je registreert de dieren, fotografeert ze en legt eenvoudig gebeurtenissen vast. Zo heb je altijd en overal een praktisch overzicht bij de hand. In de tijdlijn staan alle toekomstige en al plaatsgevonden gebeurtenissen eenvoudig weergegeven. Door het instellen van reminders weet je altijd wanneer het tijd is voor de dierenarts, een behandeling of vaccinatie.

Anymal BV is een 100% dochter van Royal GD en een onafhankelijk bedrijf. Haar missie is het wereldwijd inzichtelijk maken van diergezondheid en dierwelzijn van hobbydieren. Diverse A-merk partners hebben zich aangesloten bij dit initiatief: MSD Animal Health, GD, Eisma Media, Audevard en Covetrus.

Anymal is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Bron: advertorial Anymal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Vind je dit artikel interessant?

De Hippische Ondernemer deelt vaker dit soort artikelen. Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven. 1400+ ondernemers gingen je al voor!

Nieuwste berichten:

Abonneer je op het vakblad

De Hippische Ondernemer

Een exclusief aanbod van informatie, kennis en nieuws, speciaal voor jou als hippische ondernemer. Lees unieke content die online niet beschikbaar is, maar enkel in het magazine te lezen is.

 

Ontvang 6 x per jaar het vakblad
De Hippische Ondernemer op de deurmat! 

Abonneer je op het vakblad

De Hippische Ondernemer

Een exclusief aanbod van informatie, kennis en nieuws, speciaal voor jou als hippische ondernemer. Lees unieke content die online niet beschikbaar is, maar enkel in het magazine te lezen is.

 

Ontvang 6 x per jaar het vakblad
De Hippische Ondernemer op de deurmat!