Goed verzekerd in beweging

De branche voor hippische ondernemers is continue in beweging. De impact van goed werkgeverschap, actuele risico-inventarisaties, eventuele nieuwe wetgeving en de gevolgen van de coronacrisis zijn voor ons belangrijke thema’s. De huidige ontwikkelingen vragen uw volle aandacht, omdat zij invloed kunnen hebben op de toekomst van uw bedrijf. Het is belangrijk om na te blijven denken over uw risico’s, hoe die kunnen veranderen en op welke manier u dan kunt reageren.

Zakelijk en privé verzekerd

Voor uw verzekeringen heeft u behoefte aan duidelijkheid, overzicht en gemak. U wilt dekkingen die naadloos aansluiten op de risico’s die u loopt, zowel zakelijk als privé. Kies daarom voor een oplossing waarmee u deze risico’s in één keer goed afdekt, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw onderneming.

Waarom de FNRS Verzekeringspolis?

Speciaal voor haar leden heeft de FNRS samen met Aon een verzekeringspakket samengesteld waarin u de belangrijke risico’s op één polis verzekert. U heeft daarin de keuze voor de belangrijkste schade-, verzuim- en inkomensverzekeringen. De afzonderlijke dekkingen sluiten naadloos op elkaar aan en worden afgestemd op uw specifieke situatie.

Onze werkwijze

Een gespecialiseerde adviseur inventariseert uw risico’s en spreekt deze met u door. Vervolgens krijgt u een duidelijk en overzichtelijk verzekeringsadvies op maat. Uw adviseur kent de branche en werkt samen met een team specialisten.

Gratis adviesgesprek

Neem vandaag nog contact op met de gespecialiseerde adviseurs van Aon voor het plannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek: 088 810 81 72.

Ga naar de website voor meer informatie.

De voordelen van de FNRS Verzekeringspolis:
  • Alle belangrijke risico’s op één polis verzekerd
  • Specifieke dekkingen die aansluiten bij uw risico’s
  • Klantteam gespecialiseerd in de hippische sector
  • Dubbele dekkingen zijn uitgesloten
  • Leden van de FNRS profiteren van een optimale bediening door Aon en een scherpe premie

Aon is officieel partner van FNRS

Bovenstaande tekst is een advertorial van Aon

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Vind je dit artikel interessant?

De Hippische Ondernemer deelt vaker dit soort artikelen. Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven. 1400+ ondernemers gingen je al voor!

Nieuwste berichten: