fbpx

Horses organiseert webinar over ‘De wolf en de paardensector’

Horses organiseert webinar over ‘De wolf en de paardensector’

De wolf is terug in Nederland en daar is lang niet iedereen blij mee. Ook in de paardensector is er veel onrust over de wolf in Nederland en daarom organiseert Horses een webinar over dit thema. Hoofdredacteur Dirk Willem Rosie gaat op 12 december (20.00 uur) in gesprek met verschillende experts. 

 

Live webinar

Een ecoloog, Mieke Theunissen van de Sectorraad Paarden en Jaap Mekel, de wolvenconsulent uit Drenthe, geven antwoord op deze en andere vragen in het webinar ‘De wolf & de paardensector’. Dit webinar wordt opgenomen in de studio en live uitgezonden, zodat we vragen van kijkers direct kunnen beantwoorden.

 

Volgen?

Het webinar zal gratis te volgen zijn voor Horses Premium- en Paardenkrantabonnees. Je kunt je inschrijven door het webinar aan te schaffen via de webshop van Horses.nl.

 

BRON: Horses.nl 

 

 

MELD JE AAN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de professionele paardensector. 2.200+ ondernemers gingen je al voor!

Het laatste nieuws:

Regelgeving

Een pony als prijs: mag dat?

EDITORIAL LANGELAAR KLINKHAMER ADVOCATEN   Tijdens de paarden- en ponymarkt in Denekamp afgelopen september is een pony verloot. Maar mag dat eigenlijk wel? Het antwoord

LEES MEER