Knegt-42 klein

Knegt Quality Tractors biedt 0% financiering

Knegt Quality Tractors is in 2006 opgericht door Jeroen van Eerd, die met ruim 20 jaar ervaring in de agrarische en hippische sector startte met het ontwikkelen van de ideale compact tractor. Samen met de juiste mensen en één van de grootste tractorfabrikanten uit Azië als toeleverancier, is een betaalbare en veelzijdige compact tractor ontwikkeld die elke klus kan klaren.

In eerste instantie is de Knegt Tractor ontwikkeld voor de hippische sector, maar door de combinatie van een kleine draaicirkel met groot hefvermogen en zijn zeer complete uitrusting, kwam al snel de vraag uit de andere sectoren zoals, tuin- en bosbouw, hoveniers, vrije tijd en sportaccommodaties.

Dankzij de huidige uitbreidingsmogelijkheden en een keur aan accessoires biedt Knegt Quality Tractors voor elke sector de juiste compact tractor.

Knegt Quality Tractors biedt naast een breed assortiment een 0% financiering met een looptijd van 36 maanden aan op haar tractoren inclusief accessoires. Dit betekent het aanschaffen van een Knegt Compact Tractor en deze in drie jaar tijd rentevrij aflossen. Na deze drie jaar is de tractor volledig afbetaald en in eigendom van de koper.