Afbeelding covers De Hippische Ondernemer

Lezersonderzoek

De Hippische Ondernemer is er voor jou. Het jaarrond willen we jou, als professional in de paarden, op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen. Dit doen we middels ons vakblad, maar ook via onze website, onze nieuwsbrief en, zodra dit weer mogelijk is, onze evenementen (Demo Test Dag en De Hippische Ondernemer dag tijdens Horse Event). Om nog beter aan te sluiten bij jouw wensen, zijn we benieuwd naar jouw mening.

Hieronder vind je de link naar het lezersonderzoek, het invullen neemt maximaal 5 minuten in beslag. Bovendien kun je hiermee mooie prijzen winnen, beschikbaar gesteld door Havens Paardenvoeders, Noordman Adviesgroep en Equilin.

Lezersonderzoek invullen

Onder de inzendingen worden de volgende prijzen verloot:

3x 1 zak muesli Performance 14
Door Havens Paardenvoeders
Luxe muesli met een unieke combinatie van langdurige én explosieve energie ter ondersteuning van zowel cardio-  als ook krachttraining. Bevat daarnaast o.a. extra hoogwaardige eiwitten en aminozuren voor spieropbouw, en Gastro+ ter ondersteuning van een gezonde maag. Klik hier voor meer informatie.

 

Noordman Adviesgroep:
Gratis verzekeringspakket-analyse t.w.v. € 1.500,-. In een persoonlijk gesprek neemt Noordman Adviesgroep je verzekeringspakket met je door, en controleren ze of de huidige situatie nog actueel is. Ze stellen een analyse met aandachts- en verbeterpunten op, wat ze aan je zullen toelichten. Klik hier voor meer informatie.

 

Equilin:

Ken jij Equilin al? Vanuit de liefde voor elk paard startten 2 veterinaire artsen 10 jaar geleden met de ontwikkeling van de Equillin producten. De producten zijn gericht op ‘het Nieuwe Voeren’, oftewel ter verbetering van paardenwelzijn. Een starterspakket (t.w.v. €85-€112,-) bevat 2 zakken EquilinBASIC van 6,8 kg, een bewaaremmer, een maatbeker en het handboek ‘het Nieuwe Voeren’. Een mooie kans om kennis te maken met deze paardvriendelijke producten. Ben je al bekend met de producten van Equilin? Het is ook mogelijk om de prijs om te zetten naar 2 zakken Balancer of Grow. Kijk op www.equilin.eu voor meer informatie.

 

Lezersonderzoek invullen