header-img

Bouwbedrijf Jos Vrolijk

Bouwen zonder zorgen
Bij ons kun je terecht voor al je agrarische projecten én voor de nieuwbouw of renovatie van bedrijfspanden. De combinatie van functioneel gebruik en het welzijn van mens en dier staat steeds voorop.

Ervaring en kwaliteit
Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Als onderdeel van de Vrolijk Groep hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd in de agrarische sector en in het midden- en kleinbedrijf. Om ons beter te kunnen onderscheiden hebben we in 2017 de overstap gemaakt naar het zelfstandige Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Op deze manier kunnen we onze klanten een nóg betere service bieden.

Welkom
Soms zijn onze klanten al heel ver met hun plannen als ze bij ons aankloppen. Andere klanten beginnen nog maar net na te denken over de mogelijkheden van een eventuele bouw of verbouw. Bij ons is iedereen welkom. Wij denken met je mee en adviseren je vanuit onze jarenlange ervaring. Elke project, groot of klein, wordt op dezelfde manier in behandeling genomen.

Turn-key
Wij zijn gespecialiseerd in turn-key projecten. Daarbij wordt elke zorg je uit handen genomen. Wij zijn het vaste aanspreekpunt en blijven dat tot aan de oplevering van je bedrijfsgebouw. Bouwen is een dynamisch proces. Tijdens de werkzaamheden kunnen plannen wijzigen of nieuwe ideeën ontstaan. Geen probleem. Wij blijven steeds overleggen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Of je nu op zoek bent naar een bouwpartner voor een nieuwe paardenstal of een hele manege, de hippische bouw specialisten van Jos Vrolijk staan voor je klaar. Ook voor uitbreidingen en renovaties kun je bij ons terecht – en dat alles met oog voor detail en veiligheid van paard en mens.

Stallenbouw paarden
Goede stallen zijn voor zowel dier als stalhouder onmisbaar. Niet alleen het comfort van het paard is belangrijk, ook gebruiksgemak mag niet vergeten worden. Denk aan handige systemen die uitmesten en voeren vergemakkelijken, optimaal gebruik van ruimte en het realiseren van de beste looproutes. Samen kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden en gaan we aan de slag om jouw droomstal te realiseren.

Manege bouwen
Van stallencomplex tot kantine en zowel indoor als outdoor rijhallen: stallenbouw en het bouwen van maneges is ons specialisme. Ieder bedrijf heeft eigen wensen, al onze projecten worden dan ook op basis van jouw wensen geheel op maat gemaakt. Zo komen we samen tot een manege die een fijne plaats biedt voor zowel jou als ondernemer, de paarden, ruiters en andere bezoekers.

De zekerheden van hippische bouw door Jos Vrolijk
Als je een stal of manege laat bouwen, wil je natuurlijk dat dit zonder zorgen gebeurt. Wij hebben inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring op mogen doen met hippische projecten en snappen dit dan ook maar al te goed. Logischerwijs denken wij dan ook niet alleen voor je mee voor de korte termijn, maar zeker ook voor de toekomst.

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Goede communicatie
  • Altijd turn-key oplevering
  • Kwalitatieve Spinder stalinrichting
  • Bouw waar je jaren mee vooruit kunt

Om naar de website van Bouwbedrijf Jos Vrolijk te gaan, klik hier.