header-img

Knegt Quality Tractors

Knegt website

Knegt Quality Tractors is ontstaan uit de grote vraag en het geringe aanbod van sterke, veelzijdige compact tractoren voor een betaalbare prijs. Het logische antwoord op die vraag is een reeks robuuste Compact Tractoren die zijn gelijke niet kent.

Met ruim 20 jaar ervaring in de agrarische en hippische sector is gestart met het ontwikkelen en fabriceren van dé ideale compact-tractor die elke klus kan klaren. Dankzij de samenwerking met één van de grootste tractorfabrikanten uit Azie als toeleverancier én de juiste mensen, met een passie voor techniek, die de compact-tractoren in eigen huis opbouwen is sinds begin 2006 Knegt Quality Tractors Europe een feit.

 

De standaard uitrusting van elke Knegt: 4 wielaandrijving, lage/hoge gearing, stuurbekrachtiging, doordraaiende aftakas, meervoudige hydrauliek, sperdifferentieel en Europese straattoelating. Hiermee is de Knegt tractor niet alleen sterk en veelzijdig maar ook door zijn compactheid overal inzetbaar.

In eerste instantie is de Knegt Tractor ontwikkeld voor de hippische sector maar al snel kwam ook de vraag uit de andere sectoren zoals tuin- en bosbouw, hoveniers, vrije tijd en sportaccommodaties. Dankzij de huidige uitbreidingsmogelijkheden en een keur aan accessoires biedt Knegt Quality Tractors voor elke sector de juiste compact tractor.

Klik hier om de website van Knegt Quality Tractors te bezoeken.