fbpx

Uniek vakantiepark voor hondenliefhebbers

Uniek vakantiepark voor hondenliefhebbers

Wisten jullie dat bijna 60% van de eigenaren zijn of haar huisdier meeneemt op vakantie? Heerlijk met je paard naar een B&B met stallen of binnenkort kan je ook met de hond op pad naar vakantiepark Erve Raewyck, waar een unieke beleving voor honden en hun baasjes wordt opgezet.

 

Vaak kan je één hond nog wel meenemen op vakantie, maar bij twee of drie wordt het lastig, zeker als je ze mee naar binnen wilt nemen in een restaurant. Maar dit is niet het geval bij Erve Raewyck. Het vakantiepark laat niet alleen honden toe, maar heeft het park zo ingericht dat je verschillende dingen met je hond kunt ondernemen. Golfen met de hond? Het kan op de snuitgolfbaan, iets wat leuk is voor het hele gezin. Net als de snuffeltuin en het naastgelegen bootcamp parcours van 1,2 hectare. Het park krijgt een groot speelparadijs (4000m2) met speeltuin, graaftuin, doolhof en zwemvijver. Ook aan educatie is gedacht, zo wordt de hondenschool van Martin Gaus erbij betrokken en is er een overdekte trainingshal.

 

Hondvriendelijke huizen
Op het park zijn verschillende verblijfsmogelijkheden, zo is er een groepsaccommodatie tot 16 personen en er komen zo’n 35 luxe en duurzame woningen. De accommodaties zijn voorzien van een eigen badkamer voor de hond waar je ze na een dag spelen eenvoudig kunt wassen en drogen. Elke woning heeft bovendien een omheinde achtertuin, zodat de hond tijdens het relaxen ook lekker los kan. En als ze moe zijn ploffen ze op hun eigen ligplek in de keuken. Bij de keuze van het interieur wordt rekening gehouden met hondproof materialen die makkelijk schoon te maken zijn. Word jij al benieuwd naar het verblijf op dit park of de investering in een woning?

 

Uniek concept in groene Vechtdal

Dit speciale concept dat nog nergens anders bestaat zal beheerd worden door een ervaren stel uit de hondensport. Voordat het concept er kwam is er veel onderzoek gedaan naar de behoeftes en kansen. De beheerders hebben al jaren de droom om een vakantiepark te runnen waar van alles te doen is met en rondom honden. Samen met projectontwikkelaar Buitenlust en Prins Petfoods wordt deze droom nu werkelijkheid in de gemeente Hardenberg in Overijssel. De locatie is midden tussen de weilanden, maar toch best dichtbij allerlei voorzieningen. Het park ligt middenin het groene Vechtdal met mooie wandel- en fietsroutes. En even een dagje zonder hond op pad? Maak dan gebruik van de oppasservice.

 

Kom kijken op de open dag

Hoewel er op dit moment al een paar recreatiewoningen staan en druk gebouwd wordt, is nog niet alles in gereedheid gebracht en dat is voor de mogelijke investeerders misschien wel zo fijn. Nu kunnen zij hun ideeën nog volop ventileren. De investering werkt op basis van de koop van een kavel waarbij je kunt kiezen tussen een comfort of luxe variant voor vier of zes personen of een mindervalide variant voor vier personen. Het is een hele nieuwe markt, dus zekerheden op een vastgesteld rendement zijn nog niet beschikbaar, maar vraag naar de verhuur is er nu al volop bij dit unieke concept. Op de huizen zit een verhuurplicht, maar uiteraard kan je ook – tot negentig dagen – zelf gebruik maken van de luxe die de accommodatie biedt. De verhuur wordt vervolgens helemaal geregeld; van reserveringen, tot ontvangst en schoonmaak. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Meld je dan zeker aan voor de open dag op 26 maart van 10.30-16.00 uur via www.investerenraewyk.nl. Aanmelden wordt enorm gewaardeerd om voor iedereen genoeg persoonlijk contact te garanderen om al je prangende vragen te stellen.

MELD JE AAN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de professionele paardensector. 2.200+ ondernemers gingen je al voor!

Het laatste nieuws:

Wil je nog meer van dit soort interessante artikelen lezen?

Abonneer je dan nu op het vakblad en ontvang 6x per jaar een editie van De Hippische Ondernemer op de deurmat.

Het vakblad bevat unieke, exclusieve content dat enkel en alleen te lezen is in het blad.