fbpx

Webinar: Nieuwe regelgeving rondom de mestboekhouding voor paardenhouders

Webinar: Nieuwe regelgeving rondom de mestboekhouding voor paardenhouders

Op 10 januari 2023 om 11:30 organiseren AMCO en HTP een online, gratis webinar over de nieuwe regelgeving rond mestafvoer die geldt vanaf 1 januari 2023. Onder leiding van Matthijs Maat, bestuurslid LTO Noord vakgroep Paard en Hippisch Ondernemer 2022, zullen deskundigen van AMCO en HTP u meenemen in wat de nieuwe wetgeving precies inhoudt. Want wat betekent dit concreet voor u als paardenhouder? Waar moet u rekening mee houden? Hoe kunt u aan de nieuwe verplichtingen gesteld aan de afvoer van de mest voldoen?

 

Dit en andere vragen zullen aan bod komen tijdens het webinar en deskundigen van AMCO en HTP zullen u informeren over welke oplossingen zij hiervoor hebben en hoe zij paardenhouders hierin volledig kunnen ontzorgen.

 

Wilt u dit webinar volgen? Meld u dan online aan via deze link.

 

 

 

MELD JE AAN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de professionele paardensector. 2.200+ ondernemers gingen je al voor!

Het laatste nieuws:

Regelgeving

Een pony als prijs: mag dat?

EDITORIAL LANGELAAR KLINKHAMER ADVOCATEN   Tijdens de paarden- en ponymarkt in Denekamp afgelopen september is een pony verloot. Maar mag dat eigenlijk wel? Het antwoord

LEES MEER