Kijk nu het webinar over droes terug

Droes staat in Nederland steeds meer in de belangstelling. Dit is in Engeland al langer het geval, daarom organiseren ze daar al enkele jaren in mei een Strangles Awareness Week. GD en MSD Animal health hebben dit jaar ook meegedaan met dit internationale, met de intentie om dit jaarlijks te gaan organiseren, om deze ziekte en de gevolgen ervan onder de aandacht te brengen bij paardenhouders en dierenartsen.

De Droes Awareness Week vond vorige week plaats, waarvan het webinar een belangrijk onderdeel was van deze week. De sprekers dr. Kees van Maanen (GD), prof. dr. Marianne Sloet (fD) en dr. Toine Cruijsen (MSD Animal health) namen de deelnemers mee in het onderwerp Droes, de verwekker, de ziekte, testen en behandeling, management en vaccinatie. Dit webinar was een samenwerking van GD, MSD Animal health en Paardenkrant-Horses.nl. Heb je het webinar gemist? Kijk het dan hier terug.

Bron: GD

Vond je dit artikel interessant? Bekijk dan ook het artikel over het belang van een goede (pension)overeenkomst en krijg antwoord op de vraag of je voor alle bedrijfsaanpassingen een vergunning nodig hebt.

Wil je tweemaandelijks op de hoogte gehouden worden over alles wat er in de hippische sector speelt? Sluit dan voor maar €44,50 per jaar (6 nummers) een abonnement af op de Hippische Ondernemer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Nieuwste berichten: